華潤隆地

Ladda ner 華潤隆地

Publicerad av CardApp Limited den 2023-10-16

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Lifestyle
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 6.1.4
  • Filstorlek: 138.09 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ 華潤隆地 Översikt

華潤隆地 på PC   華潤隆地 på PC   華潤隆地 på PC   華潤隆地 på PC   華潤隆地 på PC  

Vad är 華潤隆地? - China Resources Property är ett fastighetsbolag som fokuserar på HOPSCA-utveckling, management och underhåll i Hong Kong och Thailand. - Företaget har en portfölj av välkända fastigheter, inklusive China Resources Building, The Mountain Lodge, Kapok Hotel och Service Apartment, Brim 28 premium bar och restaurangkomplex och en lyxhotell som för närvarande är under utveckling. - CardApp Limited har skapat en digital plattform, Cloud-based Interactive Community (CIC), som är utformad för att ge invånare, fastighetsförvaltning och närbelägna handlare enkel tillgång till tjänster och information.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC CardApp Limited 0 0 6.1.4 4+


7 detaljer om 華潤隆地

1. De förvaltar och driver kända fastigheter som China Resources Building, The Mountain Lodge, Kapok Hotel and Service Apartment, samt andra exklusiva bostäder, Brim 28 premium bar och restaurangområde och ett lyxhotell som för närvarande är under utveckling.

2. China Resources Property har som företagsuppdrag att erbjuda "superior service for better lives" och har som företagsvärderingar att sätta kunden i fokus, vara resultatdriven, ha människan i centrum, vara ärlig och pålitlig samt sträva efter excellens.

3. Plattformen integrerar appar, webb och molnteknik och ger invånarna tillgång till all nödvändig lokal information, möjlighet att anmäla sig till evenemang och aktiviteter, ta del av tjänster som erbjuds av fastighetsförvaltningen och rapportera händelser till fastighetsförvaltningen.

4. CardApp Limited har utvecklat "Cloud-based Interactive Community" (CIC), en digital plattform som är speciellt utformad för invånare, fastighetsförvaltning och närbelägna företag.

5. CIC har vunnit flera regionala och internationella priser, inklusive "Asia Smartphone Apps Contest 2014" och "Best Mobile Apps of Hong Kong ICT Awards 2014".

6. Företaget är verksamt inom byggande, förvaltning och drift av stadsutvecklingsprojekt i Hongkong och Thailand, samt inom byggbranschen i Hongkong.

7. Fastighetsförvaltningen kan förbättra sin effektivitet genom att hantera hela facilitetsförvaltningscykeln via smartphones.

Hur man Hämta och installera 華潤隆地 på din Windows-dator


Ladda ner en app som 華潤隆地 på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. easyocr pro easyocr pro Ladda ner /5
0 betyg
2. crazy maths pro crazy maths pro Ladda ner /5
0 betyg
3. craigslist pro craigslist pro Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app 華潤隆地 Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
CardApp Limited

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda 華潤隆地 på din PC:

För närvarande är 華潤隆地 inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder 華潤隆地 på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på 華潤隆地. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder 華潤隆地 på pc

Öppna programmet Emulator och skriv 華潤隆地 i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda 華潤隆地 För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

華潤隆地 funktioner och beskrivning

- CIC är en digital plattform som integrerar App, Web och Cloud-teknologi för att ge invånare, fastighetsförvaltning och närbelägna handlare enkel tillgång till tjänster och information.

- Invånare kan använda CIC för att få tillgång till all nödvändig lokal information, anmäla sig till evenemang och aktiviteter, njuta av tjänster som tillhandahålls av fastighetsförvaltning och rapportera händelser till fastighetsförvaltning.

- Fastighetsförvaltning kan använda CIC för att förbättra sin hanteringseffektivitet genom att genomföra hela anläggningshanteringscykeln via smartphones.

- Närbelägna handlare kan använda CIC för att skicka olika affärsinformation online, vilket minskar behovet av tryckta material och sparar kostnader samtidigt som det är miljövänligt och bekvämt.

- CIC har vunnit flera regionala och internationella utmärkelser, inklusive "Asia Smartphone Apps Contest 2014" och "Best Mobile Apps of Hong Kong ICT Awards 2014".

Bästa programvaran Lifestyle, som 華潤隆地



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up