LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch

Ladda ner LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch

Publicerad av Westermann Digital GmbH

den 2024-04-30

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.3
  • Filstorlek: 3.01 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch Översikt

LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på PC   LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på PC   LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på PC   LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på PC   LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på PC  

Vad är LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch? LÜKlangu är en språkapp för iPhone och iPad som hjälper användare att lära sig engelska eller förbättra sina befintliga kunskaper. Appen använder sig av det unika LÜK-principen för att göra vokabelträning till en interaktiv och rolig upplevelse för både ungdomar och vuxna. Användare kan fördjupa sig i ämnen som är relevanta för vardagen, resor, fritid, samtal och arbete. Appen innehåller ett ordlista med alla tillgängliga vokabulär på tyska och engelska, en vokabeltränare, en delvis illustrerad vokabellista, ljud och bilder till en mängd olika vokabulär, statistik för att kontrollera inlärnings- och spelframsteg, samt flera spel för att fördjupa inlärningen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Westermann Digital GmbH 0 0 1.3 4+


11 detaljer om LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch

1. Alla funktioner på en överblick - Högkvalitativt, testat innehåll - Långsiktig inlärningseffekt genom pedagogiskt rekommenderat inlärningskoncept - Attraktivt, intuitivt användargränssnitt - Ljud och bilder för en mängd olika ord - Statistik för kontroll av inlärnings- och spelstatus - Olika spel för att fördjupa inlärningen: VokabelLÜK (matchning), VokabelBand (memorisering), VokabelCountdown (snabbt beslut) - Internetåtkomst krävs endast för nedladdning och uppdatering av appen Använd din värdefulla tid Att lära sig ett nytt språk behöver inte ta upp all din fritid.

2. Vill du lära dig engelska eller fräscha upp dina befintliga kunskaper? Med LÜKlangu - Fremdsprachen Englisch, den speciella språkappen för din iPhone och iPad, kan du göra det på nolltid! Att lära sig ord kan vara tråkigt och en nödvändig plikt? Fel! Det unika LÜK-konceptet gör ordträningen till en interaktiv inlärningsupplevelse för ungdomar och vuxna och lovar mätbara framsteg på kort tid.

3. Fördjupa det inlärda genom att spela För att befästa den nyförvärvade kunskapen eller använda inlärningsenheten på ett lekfullt sätt kombinerar appen inlärning av ord med en mängd olika spel som utmanar din snabbhet och minnesförmåga i det nyinlärda språket.

4. Oavsett om det är på tåget eller i väntrummet: När du har tid och lust kan du använda den mobila språkappen för att göra vilken plats som helst till ditt personliga klassrum och utöka ditt ordförråd även i några minuter.

5. Oavsett om det är på flygplatsen, på sjukhuset eller på restaurangen - du blir alltmer säker i att hantera engelska språket och lär dig de viktigaste orden och fraserna för att kunna kommunicera smidigt i vanliga vardagssituationer.

6. Öva på ord och behåll dem säkert För att bygga upp en solid grundordlista som du senare kan bygga vidare på, erbjuder appen först en ordlista med alla tillgängliga ord på tyska och engelska.

7. Dessutom innehåller baspaketet den kompletta ordlistan med alla tillgängliga ord samt en statistik för att hålla koll på inlärnings- och spelstatus.

8. Sedan kan du använda VokabelTrainer för att förvärva, utöka och fördjupa kunskapen - och bedöma hur säker du var på varje översättning.

9. Transparent koncept LÜKlangu-appens demoversion innehåller redan ett ämnesområde för att öva och lära sig ord på ett lekfullt sätt.

10. För varje ämnesområde finns det också en delvis illustrerad ordlista tillgänglig som innehåller de viktigaste termerna.

11. Baspaketet kan köpas som ett in-app-köp för 4,99 € och erbjuder 9 ytterligare spännande ämnesområden för att utöka ditt ordförråd.

Hur man Hämta och installera LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på din Windows-dator


Ladda ner en app som LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. ARK: Survival Evolved Explorer's Edition ARK: Survival Evolved Explorer's Edition Ladda ner 3/5
2,412 betyg
Studio Wildcard
2. Mail and Calendar Mail and Calendar Ladda ner 4.3/5
2,064 betyg
Microsoft Corporation
3. Cool File Viewer: Rar, Word, PDF, PPT, Video & Image Opener Cool File Viewer: Rar, Word, PDF, PPT, Video & Image Opener Ladda ner 4.3/5
2,014 betyg
Cool File Viewer

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Westermann Digital GmbH

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på din PC:

För närvarande är LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch på pc

Öppna programmet Emulator och skriv LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch funktioner och beskrivning

- Ordlista med alla tillgängliga vokabulär på tyska och engelska

- Vokabeltränare för att lära sig och fördjupa kunskaper i vokabulär

- Delvis illustrerad vokabellista

- Ljud och bilder till en mängd olika vokabulär

- Statistik för att kontrollera inlärnings- och spelframsteg

- Flera spel för att fördjupa inlärningen, inklusive VokabelLÜK (matchning), VokabelBand (minne) och VokabelCountdown (snabb beslutsfattande)

- Användbar på alla platser och vid alla tillfällen

- Transparent koncept med en demoversion och ett baspaket som kan köpas som In-App-Köp för att utöka appen med fler ämnen

- Innehåll laddas gradvis i bakgrunden för att snabbt kunna börja träna

- Tillgänglig för iPhone och iPad.

Bästa programvaran Education, som LÜKlangu Fremdsprachentraining Englisch



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up