TTELA E-tidning

TTELA E-tidning på PC

Publicerad av Stampen Local Media AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: News
 • Senast uppdaterad: 2020-11-30
 • Filstorlek: 38.11 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 TTELA E-tidning på PC   TTELA E-tidning på PC   TTELA E-tidning på PC   TTELA E-tidning på PC   TTELA E-tidning på PC  

Hur man Hämta och installera TTELA E-tidning på din Windows-dator

För tillfället, TTELA E-tidning är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera TTELA E-tidning på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder TTELA E-tidning på pc

Öppna programmet Emulator och skriv TTELA E-tidning i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda TTELA E-tidning För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

TTELA E-tidning Beskrivning

E-tidningen är den digitala versionen av TTELAs papperstidning. Var du än befinner dig så kan du ladda hem tidningen och läsa den offline. Appen är gratis att ladda ner men du behöver ha/teckna en prenumeration för att kunna läsa den. E-tidningen ger dig tillgång till all vår lokaljournalistik - läs alla reportage, granskningar och analyser i din mobil eller surfplatta, när och var du vill. Utöver tidningens delar får du även tillgång till alla ordinarie bilagor digitalt. Tecknar du en prenumeration via App Store så kommer kostnaden att dras från ditt iTunes-konto. Prenumerationen löper på månadsvis till dess att du avslutar den under ”Inställningar” i ditt Itunes-konto. Detta ska göras senast 24 timmar innan prenumerationen går ut. Om du redan har en pappers- eller e-tidningsprenumeration på TTELA så behöver du bara logga in i appen. Har du inget digitalt konto sedan innan, skapar du ett på ttela.se/skapakonto. Sekretesspolicy: http://www.stampenlokalamedier.se/dokument/integritetspolicy-1.6174623 Användarvillkor: http://www.stampenlokalamedier.se/dokument/allm%C3%A4nna-villkor-f%C3%B6r-prenumeration-1.6177376

Recensioner

 • Trevlig tidning

  Av Bunnersss
  Jag rekommenderar denna tidning som har blivit mycket bra sista året
 • TTELA betyg

  Av kalle k
  Bra med lokala nyheter
 • Ttela

  Av kannikagw
  Vi prenumererar på e- tidningen, eftersom vi bor cirka halva tiden hemma i Trollhättan och den andra halvan i sommarstugan i Värmland. Det är så praktiskt att alltid ha tidningen med sig.
 • Såort

  Av vingskag
  Tidningen skulle vara perfekt om sportreferat och resultat kom dagen efter och inte med en dags fördröjning vilket är tråkigt
 • Tråkig framsida utan färg.

  Av Saab ttid
  Hej. Från en prenumerant ☹️.
 • Morgonstund

  Av Mojjeh
  Jag har växt upp med Trollhättetidningen som senare blev TTELA. Var först lite motståndare till att sitta & läsa tidningen i en IPad men man anpassar sig fort. Så det är en viktig stund som jag inte skulle vilja vara utan.
 • Bra men kan bli bättre!

  Av Mowwe
  Lokala, men även nationella och internationella nyheter av god kvalitet. Övriga artiklar kunde dock publiceras med en liten tanke på att vi är några som läser GP på lördag och söndag!
 • E-tidningen

  Av görnåt
  Ojämn kvalitet. Problem ned exempelvis bilder, korsord som glider och rätt storlek, gäller även sudoku (går ofta inte att se det hela). Skärpning!! Olof
 • Stampen

  Av hugortuy
  Vem vill läsa om Stampen? Gillar man det en femma, annars lite lägre
 • Inte okey, TTELA!

  Av Jägeräger
  Seg, annonser som uppdateras och lägger sej överst hela tiden trots att man betalar 199kr/30 dagar. Kundtjänst är under all kritik! Svarar ej trots att svar lovas inom 1 dygn ( väntade 2 veckor mellan varje svar!) När prenumeration avslutades stängde de av konto efter 11 dagar trots att 30 dagar var betalt. Vanligt ”problem” då fler råkat ut för detta. Sen skickar de erbjudande att komma tillbaka med 50% rabatt..... Inte okey av en tidning som anser sej vara seriös!