Messenger

Messenger på PC

Publicerad av Facebook, Inc.


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Social Networking
  • Senast uppdaterad: 2020-01-27
  • Filstorlek: 267.58 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
ladda ned appen →

Software Förhandsgranska

 Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC   Messenger på PC  

Hur man Hämta och installera Messenger på din Windows-dator

För tillfället, Messenger är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Messenger på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Messenger på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Messenger i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Messenger För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Messenger Beskrivning

* SKICKA ETT MEDDELANDE – Du slipper byta telefonnummer med andra, skicka bara ett meddelande. Det är sömlöst mellan enheter. * REDUCERA BLÄNK MED MÖRKT LÄGE. Mörkt läge är ett nytt smart läge som är skonsamt för ögonen genom att bakgrunden växlas från vitt till svart. * VISA DIN REAKTION – Lägg till en rolig dekal, skicka en dansande GIF och använd emojis för att uttrycka dig bättre. * DELA FOTON OCH VIDEOR – Fånga ögonblicket med Messenger-kameran, lägg till ett filter eller något du ritat och skicka sedan till vänner eller dela i Stories. * SAMLA GRUPPEN – Planera för att träffas med omröstningar, dela din plats, dela på notan med mera. * DELTA I ETT SAMTAL ELLER EN VIDEOCHATT – Umgås var som helst, när som helst i ett samtal eller en gruppvideochatt** – filter är valfria :) **Samtal via Wi-Fi är gratis, i annat fall tillkommer standardavgifter för data. * SKICKA ETT RÖSTMEDDELANDE – När det inte räcker med text trycker du på Spela in och säger, sjunger eller skriker ut ditt meddelande. * SKICKA PENGAR SÄKERT OCH ENKELT (enbart inom USA, Storbritannien och Frankrike) – Skicka och ta emot pengar från vänner i appen genom att lägga till ditt betalkort eller PayPal*-konto. *PayPal är enbart tillgängligt i USA. * DELA DIN PLATS – Föreslå en mötesplats eller berätta för vännerna var du är genom att dela din plats med några få tryck. * CHATTA MED FÖREAG – Ta enkelt kontakt med dina favoritföretag för att göra bokningar, få kundsupport, hitta erbjudanden med mera. * SPELA SPEL MED VÄNNERNA – Utmana vänner, klättra på ledartavlor och upptäck nästa spel att fastna i.