Telegram Messenger

Ladda ner Telegram Messenger

Publicerad av Telegram FZ-LLC den 2023-10-03

 • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
 • Kategori: Social Networking
 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: Svenska
 • Aktuell version: 10.1.2
 • Filstorlek: 173.63 MBLadda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 1,325 användarbedömningar.

★ ★ ★ Telegram Messenger Översikt

Telegram Messenger på PC   Telegram Messenger på PC   Telegram Messenger på PC   Telegram Messenger på PC   Telegram Messenger på PC  

Vad är Telegram Messenger? Telegram är en snabb, säker och enkel meddelandeapp som är synkroniserad över alla dina enheter. Det är en av de mest nedladdade apparna i världen med över 500 miljoner aktiva användare. Appen är gratis och öppen källkod med en dokumenterad API för utvecklare.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Telegram FZ-LLC 1325 3.92906 10.1.2 17+


11 detaljer om Telegram Messenger

1. ROLIGT: Telegram har kraftfulla verktyg för redigering av foton och videor, animerade stickers och emoji, helt anpassningsbara teman för att ändra utseendet på din app och en öppen sticker/GIF-plattform för att tillgodose alla dina uttrycksbehov.

2. PÅLITLIGT: Byggt för att leverera dina meddelanden med så lite data som möjligt är Telegram det mest pålitliga meddelandesystemet som någonsin skapats.

3. 100% GRATIS & ÖPPEN: Telegram har en fullständigt dokumenterad och gratis API för utvecklare, öppen källkodsappar och verifierbara byggen för att bevisa att appen du laddar ner är byggd från exakt samma källkod som publiceras.

4. Telegram kommer aldrig använda dina data för att visa annonser.

5. KRAFTFULLT: Du kan skapa gruppchattar med upp till 200 000 medlemmar, dela stora videor, dokument av alla typer (.DOCX, .MP3, .ZIP osv.) upp till 2 GB vardera och till och med ställa in botar för specifika uppgifter.

6. För de som är intresserade av maximal integritet erbjuder Telegram hemliga chattar.

7. Hemliga chattar använder end-to-end-kryptering för att säkerställa att ett meddelande bara kan läsas av dess avsedda mottagare.

8. Telegram är det perfekta verktyget för att vara värd för onlinegemenskaper och samordna teamwork.

9. SYNKRONISERAT: Du kan komma åt dina meddelanden från alla dina telefoner, surfplattor och datorer samtidigt.

10. PRIVAT: Vi tar din integritet på allvar och kommer aldrig ge tredje part tillgång till dina data.

11. Allt på Telegram, inklusive chattar, grupper, media osv., är krypterat med en kombination av 256-bitars symmetrisk AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie-Hellman-säker nyckelutbyte.

Hur man Hämta och installera Telegram Messenger på din Windows-dator


Ladda ner en app som Telegram Messenger på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. telegram messenger telegram messenger Ladda ner /5
0 betyg
2. Telegram Messenger Telegram Messenger Ladda ner 3.5/5
1,994 betyg
Telegram Messenger LLP

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Telegram Messenger Get App or Alternatives ↓ 1325 Reviews
3.92906
Telegram FZ-LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Telegram Messenger på din PC:

För närvarande är Telegram Messenger inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Telegram Messenger på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Telegram Messenger. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Telegram Messenger på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Telegram Messenger i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Telegram Messenger För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Telegram Messenger funktioner och beskrivning

- Snabb: Telegram är den snabbaste meddelandeappen på marknaden med en unik, distribuerad nätverk av datacenter runt om i världen.

- Synkroniserad: Du kan komma åt dina meddelanden från alla dina telefoner, surfplattor och datorer samtidigt. Telegram-appar är fristående, så du behöver inte hålla din telefon ansluten. Börja skriva på en enhet och avsluta meddelandet från en annan.

- Obegränsad: Du kan skicka media och filer utan begränsningar på deras typ och storlek. Hela din chatt-historik kräver ingen diskutrymme på din enhet och kommer att lagras säkert i Telegrams moln så länge du behöver det.

- Säker: Allt på Telegram, inklusive chattar, grupper, media, etc. är krypterat med en kombination av 256-bitars symmetrisk AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie-Hellman säker nyckelutbyte.

- Kraftfull: Du kan skapa gruppchattar med upp till 200 000 medlemmar, dela stora videor, dokument av alla typer (.DOCX, .MP3, .ZIP, etc.) upp till 2 GB var och till och med ställa in botar för specifika uppgifter.

- Pålitlig: Byggd för att leverera dina meddelanden med så lite data som möjligt, är Telegram det mest pålitliga meddelandesystemet som någonsin gjorts. Det fungerar även på de svagaste mobila anslutningarna.

- Kul: Telegram har kraftfulla foto- och videoredigeringsverktyg, animerade stickers och emoji, helt anpassningsbara teman för att ändra utseendet på din app och en öppen sticker/GIF-plattform för att tillgodose alla dina uttrycksbehov.

- Enkel: Medan den tillhandahåller en oöverträffad uppsättning funktioner, tar vi stor omsorg om att hålla gränssnittet rent. Telegram är så enkelt att du redan vet hur man använder det.

- Privat: Vi tar din integritet på allvar och kommer aldrig att ge tredje part tillgång till dina data. Du kan radera alla meddelanden du någonsin skickat eller mottagit för båda sidor, när som helst och utan spår. Telegram kommer aldrig att använda dina data för att visa annonser.

- Secret Chats: För dem som är intresserade av maximal integritet erbjuder Telegram Secret Chats. Secret Chat-meddelanden kan programmeras för att självförstöras automatiskt från båda deltagande enheter. På så sätt kan du skicka alla typer av försvinnande innehåll - meddelanden, foton, videor och till och med filer. Secret Chats använder End-to-End Encryption för att säkerställa att ett meddelande endast kan läsas av dess avsedda mottagare.

De viktigaste fördelarna

- Respekterar användarnas integritet och delar inte nycklar med den ryska staten.

- Uppdateras regelbundet med förbättringar.

- Enkel och smidig social nätverksapp.

- Fungerar bra för säker chatt.


Nackdelar

- Svårt att bjuda in användare av Mac och Windows versionen till säker chatt.

- Fungerar inte med iPhone 6.

- Dåligt stöd för tangentbord, särskilt när det gäller externa tangentbord.

- Appmoderatorer gör ingenting för att stoppa doxxing av feministiska aktivister i Ryssland.

- Ignorerar massappeller om att förbjuda en kanal som sprider personlig information om feminister i Ryssland.


Recensioner


 • Av Mr.Cosmo66
  5

  En mycket bra app!

  Jag använde Telegram för ca. 4 år sen, nu är jag åter tillbaka. Kan konstatera att appen har utvecklats till det bättre sen jag använde den senast. Det jag har märkt är det inte fungerar att bjuda in dom som använder Mac o Windows versionen till säker chatt. Något jag hoppas ska finnas möjlighet till i en förhoppningsvis nära uppdatering av datorversionen. I övrigt är jag nöjd med appen. • Av SB.
  5

  Privacy

  Have to give telegram a five star rating for respecting privacy and not sharing keys with the Russian state. • Av cherkasova-a
  1

  Promotes violence

  This app ignore mass plea to ban a channel where they post personal info of feminists in Russia. This channel distributes photos, personal data as addresses and so on. Many women get threats and verbal abuse. Telegram just ignores it. • Av nilnan
  2

  Good enough app but atrocious in regards to widespread doxing

  It works, privacy-wise it’s one of the best after Signal. But app moderators don’t do anything in regards widespread doxxing by Alt right misogynistic groups happening in its Russian ecosystem targeting feminist activists • Av Shmsane1
  5

  تطبيق روعة

  تطبيق جميل ورائع الى حد اللحضه يستحق ٥ نجوم وبجدارة


Bästa programvaran Social Networking, som Telegram MessengerFler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up