Discord – Prata och chatta

Discord – Prata och chatta på PC

Publicerad av Discord, Inc.


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Social Networking
  • Senast uppdaterad: 2021-04-19
  • Filstorlek: 161.56 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
  • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Discord – Prata och chatta på PC   Discord – Prata och chatta på PC   Discord – Prata och chatta på PC   Discord – Prata och chatta på PC   Discord – Prata och chatta på PC   Discord – Prata och chatta på PC  

Hur man Hämta och installera Discord – Prata och chatta på din Windows-dator

För tillfället, Discord – Prata och chatta är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Discord – Prata och chatta på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Discord – Prata och chatta på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Discord – Prata och chatta i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Discord – Prata och chatta För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Discord – Prata och chatta Beskrivning

Discord är stället där du pratar. Skapa ett hem åt dina communityn och vänner, där ni kan hålla kontakten och ha kul tillsammans via text, röst och video. Vare sig du är med i en skolklubb, en spelgrupp, en världsomfattande konstgemenskap, eller om ni bara är några kompisar som vill umgås, gör Discord det enkelt för er att prata och träffas oftare. SKAPA ETT STÄLLE FÖR PRAT MED INBJUDNINGSKRAV • Med organiserade textkanaler får du gott om utrymme till att prata. Här kan du berätta om dina missöden i köket medan du organiserar nästa spelkväll, utan att ta upp en massa plats i en gruppchatt. • Det är enkelt att umgås med en röstkanal. Ta plats i en röstkanal när du är ledig. Kompisarna i servern kan se att du är inne och hoppa in direkt utan att behöva ringa upp. • Pålitlig teknik för att hålla kontakten. Röst och video med låg fördröjning får det att kännas som om ni är i samma rum. HÅLL KONTAKTEN MED TEXT, RÖST OCH VIDEO • Hälsa på varandra via video, se på när dina vänner streamar sina spel eller samla en grupp och teckna tillsammans med skärmdelning. • Gör om bilder till dina egna skräddarsydda emojier och dela dem med vänner. • Dela allt från roliga videor till dina senaste gruppfoton, och fäst dem i dina favoriter så att du kan hitta dem senare. FÖR NÅGRA FÅ ELLER EN HEL INTRESSEGRUPP • Med skräddarsydda moderatorverktyg och behörigheter kan du dela upp dina vänner i grupper, organisera din lokala bokgrupp eller föra samman musikfans från hela världen. • Skapa moderatorer, ge vissa medlemmar tillgång till privata kanaler med mera.