Telegram

Ladda ner Telegram

Publicerad av Telegram Messenger LLP den 2024-04-04

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Social Networking
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 10.10.2
  • Filstorlek: 58.99 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Telegram Översikt

Telegram på PC   Telegram på PC   Telegram på PC   Telegram på PC  

Vad är Telegram? Telegram är en snabb, säker och enkel meddelandeapp som är synkroniserad över alla dina enheter. Appen har över 500 miljoner aktiva användare och är en av de mest nedladdade apparna i världen. Telegram är gratis, öppen och har en dokumenterad API för utvecklare.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Telegram Messenger LLP 0 0 10.10.2 17+


11 detaljer om Telegram

1. ROLIGT: Telegram har kraftfulla verktyg för redigering av foton och videor, animerade stickers och emoji, helt anpassningsbara teman för att ändra utseendet på din app och en öppen sticker/GIF-plattform för att tillgodose alla dina uttrycksbehov.

2. PÅLITLIGT: Byggt för att leverera dina meddelanden med så lite data som möjligt är Telegram det mest pålitliga meddelandesystemet som någonsin skapats.

3. 100% GRATIS & ÖPPEN: Telegram har en fullständigt dokumenterad och gratis API för utvecklare, öppen källkodsappar och verifierbara byggen för att bevisa att appen du laddar ner är byggd från exakt samma källkod som publiceras.

4. Telegram kommer aldrig använda dina data för att visa annonser.

5. KRAFTFULLT: Du kan skapa gruppchattar med upp till 200 000 medlemmar, dela stora videor, dokument av alla typer (.DOCX, .MP3, .ZIP osv.) upp till 2 GB vardera och till och med ställa in botar för specifika uppgifter.

6. För de som är intresserade av maximal integritet erbjuder Telegram hemliga chattar.

7. Hemliga chattar använder end-to-end-kryptering för att säkerställa att ett meddelande bara kan läsas av dess avsedda mottagare.

8. Telegram är det perfekta verktyget för att vara värd för onlinegemenskaper och samordna teamwork.

9. SYNKRONISERAT: Du kan komma åt dina meddelanden från alla dina telefoner, surfplattor och datorer samtidigt.

10. PRIVAT: Vi tar din integritet på allvar och kommer aldrig ge tredje part tillgång till dina data.

11. Allt på Telegram, inklusive chattar, grupper, media osv., är krypterat med en kombination av 256-bitars symmetrisk AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie-Hellman-säker nyckelutbyte.

Hur man Hämta och installera Telegram på din Windows-dator


Ladda ner en app som Telegram på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. TelegramRus TelegramRus Ladda ner 2/5
0 betyg
Raparty LTD
2. telegramrus telegramrus Ladda ner /5
0 betyg
3. telegram bots telegram bots Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Telegram Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Telegram Messenger LLP

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Telegram på din PC:

För närvarande är Telegram inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Telegram på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Telegram. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Telegram på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Telegram i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Telegram För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Telegram funktioner och beskrivning

- Snabb: Telegram är den snabbaste meddelandeappen på marknaden och ansluter människor via ett unikt, distribuerat nätverk av datacenter runt om i världen.

- Synkroniserad: Du kan komma åt dina meddelanden från alla dina telefoner, surfplattor och datorer samtidigt. Telegram-appar är fristående, så du behöver inte hålla din telefon ansluten. Börja skriva på en enhet och avsluta meddelandet från en annan. Du förlorar aldrig dina data igen.

- Obegränsad: Du kan skicka media och filer utan begränsningar på deras typ och storlek. Hela din chatt-historik kräver ingen diskutrymme på din enhet och kommer att lagras säkert i Telegrams moln så länge du behöver det.

- Säker: Telegram har som mål att erbjuda den bästa säkerheten i kombination med användarvänlighet. Allt på Telegram, inklusive chattar, grupper, media, etc. är krypterat med en kombination av 256-bitars symmetrisk AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie-Hellman säker nyckelutbyte.

- Gratis och öppen: Telegram har en fullständigt dokumenterad och gratis API för utvecklare, öppen källkod och verifierbara byggen för att bevisa att appen du laddar ner är byggd från exakt samma källkod som publiceras.

- Kraftfull: Du kan skapa gruppchattar med upp till 200 000 medlemmar, dela stora videor, dokument av alla typer (.DOCX, .MP3, .ZIP, etc.) upp till 2 GB var och till och med ställa in botar för specifika uppgifter. Telegram är det perfekta verktyget för att vara värd för online-communitys och samordna teamwork.

- Pålitlig: Byggd för att leverera dina meddelanden med så lite data som möjligt, är Telegram det mest pålitliga meddelandesystemet som någonsin gjorts. Det fungerar även på de svagaste mobila anslutningarna.

- Rolig: Telegram har kraftfulla foto- och videoredigeringsverktyg, animerade stickers och emoji, helt anpassningsbara teman för att ändra utseendet på din app och en öppen sticker/GIF-plattform för att tillgodose alla dina uttrycksbehov.

- Enkel: Medan Telegram erbjuder en oöverträffad mängd funktioner, tar vi stor omsorg om att hålla gränssnittet rent. Telegram är så enkelt att du redan vet hur man använder det.

- Privat: Vi tar din integritet på allvar och kommer aldrig att ge tredje part tillgång till dina data. Du kan radera alla meddelanden du någonsin har skickat eller tagit emot för båda sidor, när som helst och utan spår. Telegram kommer aldrig att använda dina data för att visa dig annonser.

- Secret Chats: För dem som är intresserade av maximal integritet erbjuder Telegram Secret Chats. Secret Chat-meddelanden kan programmeras för att självförstöras automatiskt från båda deltagande enheter. På så sätt kan du skicka alla typer av försvinnande innehåll - meddelanden, foton, videor och till och med filer. Secret Chats använder end-to-end-kryptering för att säkerställa att ett meddelande endast kan läsas av dess avsedda mottagare.

De viktigaste fördelarna

- Både Signal och Telegram är gratis att använda.

- Användarupplevelsen för båda apparna är positiv.

- Signal är ett renare och mer fokuserat alternativ med säkerhet och chatt i fokus.

- Telegram har fler funktioner och "bells and whistles" som kan vara användbara.


Nackdelar

- Telegram verkar fortfarande leta efter sin plats och identitet.

- Den senaste versionen av Telegram kan dra mycket batteri och använda mycket CPU.

- Vissa användare har rapporterat problem med att appen hänger sig eller kraschar.

- Vissa användare har haft problem med att verifiera sitt konto med SMS.

- Det finns rapporter om att videokonferenser kan frysa på vissa enheter.


Recensioner


  • Av celebritarian
    5

    Plattformsoberoende meddelanden? Välj Telegram eller Signal.

    TL;DR; Signal och Telegram är båda utmärkta meddelandetjänster, som dessutom är gratis att använda. Användarupplevelsen för båda apparna var en positiv överraskning för mig—och likheterna är fler än de saker som skiljer de två alternativen åt. Signal är det renare, mer fokuserade valet. Säkerhet och chatt är det mest centrala. Telegram, å andra sidan, har fler funktioner. “Bells and whistles” som, beroende på tycke och smak, är mer eller mindre användbara. Jag får känslan att Telegram fortfarande letar efter sin plats och identitet. “Vad är jag förutom säkra meddelanden”? Mycket annat, verkar svaret vara just nu. Förutom att vara en säker meddelandetjänst aspirerar även Telegram att vara en sorts kommunikationshubb à la Discord. Man har stöd för grupper med massa användare och till och med offentliga kanaler (med publika direktlänkar). Där kan media postas, och botar kan interagera med besökare. Det sista är en annan sak som skiljer Telegram och Signal åt: Tredjepartsutvecklare kan skapa botar för Telegram (tänk Slack—här lånar man fritt.) Stickers, foton, gif och video och annan media… Telegram stödjer det mesta. Gränsen för lagrungsutrymme är jag dock tveksam till: Ryska Telegram säger att alla användare får “obegränsat lagringsutrymme”. Får jag spekulera? Jag tror att det är något man säger, i hopp om att uppnå en “kritisk massa”—det vill säga, antalet användare som man har som mål att nå. När man väl är där, med fler användare och en etablerad tjänst, kan man ganska enkelt sänka gränsen från “obegränsat” till “10 GB” och ta betalt per hundratals gigabyte istället. Använd Signal eller Telegram. Men för guds skull, låt bli WhatsApp samt Messenger! “De är också krypterade, till och med end-to-end”, säger du då. Och jag håller med dig. Men företaget som äger dessa tjänster är Facebook. Om man bryr sig om sin egen integritet och att hålla privata saker privat… håll avstånd från Facebook, borde vara en bra grundregel.



  • Av _bonifaty
    5

    just the best

    5 stars to my favourite messenger



  • Av velonoir
    1

    freezing

    The picture freezing in a video call, on Macbook Pro M1 Silicon (but not on a Mac Intel)



  • Av Pedro Gruvhagen
    5

    World best messenger aplication for iphone and mac.

    its whatsapp but multiclient and multiplataform.



  • Av Hejhopp7
    2

    Does not send any sms

    Works good, suddenly ask to verify with sms, but not sms ever comes, been trying now for days.


Bästa programvaran Social Networking, som Telegram



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up