Zenly - Din karta, dina vänner

Ladda ner Zenly - Din karta, dina vänner

Publicerad av Zenly


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 3,873 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Vill du hålla dig lite under radarn? Inga problem, då är det bara att sudda ut eller frysa dig själv! Zenly är bara för nära vänner.

2. *Livet är en resa! Med Go Mode kan du kolla hur långt bort dina vänner är och när du kan vara framme och dessutom välja bästa transportsätt utan att någonsin behöva lämna appen.

3. *Är du redo för lite nostalgi eller vill du hitta på något nytt? Oavsett så kan Zenly hjälpa till.

4. Du hittar den snabbaste och billigaste vägen från punkt A till punkt B, utan att behöva lämna Zenly och oavsett om du ska gå, köra eller cykla.

5. Se alla ställen som är viktiga för dig och dina vänner, vilka mer som var där, tiden du tillbringat där och info om hur du tar dig dit igen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Zenly 3873 4.51794 4.58.1 12+

Software Förhandsgranska

           

Hur man Hämta och installera Zenly - Din karta, dina vänner på din Windows-dator


För tillfället, Zenly - Din karta, dina vänner är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Zenly - Din karta, dina vänner på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Zenly - Din karta, dina vänner. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Zenly - Din karta, dina vänner på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Zenly - Din karta, dina vänner i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Zenly - Din karta, dina vänner För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Zenly - Din karta, dina vänner Beskrivning

Var närvarande var du än är! Zenly är en realtidskarta över dina nära och kära. Zenly är en del av Snap Inc. och används av miljontals människor världen över för att hålla koll på dem de bryr sig om. HITTA FESTEN Aldrig mer FOMO. Hitta dina vänner och hitta festen. Du kan se var det bästa fredagshänget händer och om det verkligen är värt att dyka upp, utan att behöva be om adressen. *Redo att fira? Bumpa telefon med någon annan så att folk kan se att du har anlänt och vilka du hänger med. HA KOLL PÅ LÄGET Få all info du behöver. Du kan se om din bästis mobil har dött eller om hen sover, har fastnat i bilköer eller åkt på utlandsresa (Utan dig? Skandal.). *Nyfiken? Ta en titt på kartan för att se vem som är nära dig och vill ses. HÅLL KONTAKTEN Håll kontakten, även när ni är åtskilda. Även om ni är flera mil ifrån varandra kan du se hur läget är med dina kompisar genom att chatta med bilder, videor, röstnotiser som automatiskt transkriberar det ni säger och till och med emojis! *Har du lust att ses? Skapa en grupp i chatten med ett enda tryck och fråga om någon vill hänga. Dessutom kan du leta efter eldslågan på kartan och se om dina vänner hänger med varandra! GE DIG UT PÅ ÄVENTYR Känn till dina alternativ. Du hittar den snabbaste och billigaste vägen från punkt A till punkt B, utan att behöva lämna Zenly och oavsett om du ska gå, köra eller cykla. *Livet är en resa! Med Go Mode kan du kolla hur långt bort dina vänner är och när du kan vara framme och dessutom välja bästa transportsätt utan att någonsin behöva lämna appen. SE DINA FOTAVTRYCK Se alla ställen som är viktiga för dig och dina vänner, vilka mer som var där, tiden du tillbringat där och info om hur du tar dig dit igen. Håll koll på dina stora och små äventyr. *Är du redo för lite nostalgi eller vill du hitta på något nytt? Oavsett så kan Zenly hjälpa till. OCH DET BÄSTA? *Gratis att använda och utan annonser (yay!) *Kontinuerlig delning utan att ta slut på batteriet (också yay!) ANVÄND ZENLY MED KÄRLEK Vill du hålla dig lite under radarn? Inga problem, då är det bara att sudda ut eller frysa dig själv! Zenly är bara för nära vänner. Kom ihåg att din kompis måste godkänna din förfrågan innan du kan se hen på kartan! Har du frågor du vill ha svar på? Känner du för småprat? Eller vill du ha en glassrekommendation? Skicka ett meddelande till @zenlyapp på sociala medier eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] Zenly bryr sig om dig.

Recensioner


 • Av bootylishoiussuperstichious
  4

  Kan ni fixa detta?

  Jätte bra app och super rolig men jag har övertalat 5 av min vänner att ladda ner Zenly fast jag kan inte låsa upp fler emojis. Jag skickade länken och de laddade ner appen fast jag får inte de grejerna som de lovade att jag skulle få..... hjälp? • Av Francisfrasse
  5

  Bästa appen

  Bästa appen ever, man ser vart dom befinner sig ser hur många procent dom har kvar på sitt batteri, ser hur fort dom går/åker samt du ser vilket avstånd ni har till varandra och hur lång åktid det är mellan er 👌 • Av Kkkkglteborg
  5

  Lol

  Bra och kunna stalka folk • Av denidunni
  4

  Funkar ej

  När jag ska välja kontakter som jag ska bjuda in kommer det bara upp en person • Av cool girl\boy
  3

  Bra

  Grymt bra gjort men det drar på batteriet alldeles för mycket om man sätter på ”alltid” knappen. Därför tycker jag att ni borde ändra så att man kan sätta på ”bara när appen används” knappen istället! Annars var det en bra app, men som sagt va, drar för mycket batteri på mobilen.


keyboard_arrow_up