OHA Wellbeing

Ladda ner OHA Wellbeing

Publicerad av Wellbeing Zone den 2023-11-04

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Health & Fitness
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2.2.3
  • Filstorlek: 18.21 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ OHA Wellbeing Översikt

OHA Wellbeing på PC   OHA Wellbeing på PC  

Vad är OHA Wellbeing? OHAssist Wellbeing app är en app som hjälper användare att förbättra sin hälsa och välbefinnande genom att erbjuda en Wellbeing Assessment och anpassade program och resurser. Appen har funktioner som en Wellbeing Dashboard, målsättning och belöningssystem, loggbok, program och en community-funktion.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Wellbeing Zone 0 2.2.3 4+


11 detaljer om OHA Wellbeing

1. Målsättning och spelifiering - Sätt dina Välbefinnande Mål för en rad olika livsstilsfrågor och vinn märken och statusuppdateringar när du når delmålen! Loggbok - Registrera dina framsteg mot dina mål... Håll koll på vad du äter och hur mycket du väger, gör en anteckning om aktivitet och kaloriförbränning - och håll koll på andra faktorer som koffeininnehåll och sömnmönster.

2. Utbyt meddelanden och statusuppdateringar för att hålla varandra motiverade att nå dessa välbefinnande mål! Resurser för dig - Titta på de senaste välbefinnande-videorna, läs artiklar, plocka upp tips och råd - njut av rikt innehåll i flera medier som filtreras och visas enligt dina mål och intressen.

3. Huvudfunktioner inkluderar... Välbefinnande Dashboard - anpassa ditt Välbefinnande Dashboard för en översikt över dina nuvarande välbefinnandenivåer - se snabbt och tydligt vilka områden av din livsstil som behöver fokus.

4. Sedan ger OHAssist Wellbeing-appen dig alla verktyg, stöd och information du behöver för att göra positiva förändringar - hjälper dig att förbättra ditt välbefinnande, leda en hälsosammare livsstil och förbättra din välbefinnande-score.

5. Följ dina program och kom tillbaka för en annan kontroll när som helst för att se hur det går för dig.

6. Din välbefinnande-score beräknas med hjälp av en algoritm som tar hänsyn till en rad hälsorelaterade, tränings- och livsstilsfrågor - inklusive fysisk kondition, vikt, stress, rökning, alkohol och sömn.

7. Program - Ta del av dina rekommenderade tränings-, aktivitets- och stresshanteringsprogram - se videodemonstrationer av varje rutin eller övning.

8. Vad är din Wellness Score? Ta en välbefinnandebedömning och se vilka aspekter av din livsstil som behöver lite fokus.

9. Sätt mål och följ din framsteg mot ett hälsosammare liv.

10. Välbefinnande Bedömning - fyll i bedömningshjulet och ta reda på din Välbefinnande Score.

11. Du kan till och med skapa din egen anpassade version genom att söka i vår bibliotek med tränings- och avslappningsprogram.

Hur man Hämta och installera OHA Wellbeing på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app OHA Wellbeing Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Wellbeing Zone

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda OHA Wellbeing på din PC:

För närvarande är OHA Wellbeing inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder OHA Wellbeing på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på OHA Wellbeing. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder OHA Wellbeing på pc

Öppna programmet Emulator och skriv OHA Wellbeing i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda OHA Wellbeing För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

OHA Wellbeing funktioner och beskrivning

- Wellbeing Dashboard: Användare kan anpassa sin Wellbeing Dashboard för att få en översikt över sin nuvarande hälsostatus och se vilka områden som behöver fokus. Användare kan också sätta mål och följa sin framgång mot en hälsosammare livsstil.

- Wellbeing Assessment: Användare kan genomföra en Wellbeing Assessment för att få en Wellbeing Score som tar hänsyn till olika hälsorelaterade faktorer som fysisk kondition, vikt, stress, rökning, alkohol och sömn. Användare kan följa sina program och komma tillbaka för att se hur de utvecklas.

- Målsättning och belöningssystem: Användare kan sätta mål för olika livsstilsfrågor och vinna badges och statusuppdateringar när de når milstolparna.

- Loggbok: Användare kan registrera sin framgång mot sina mål genom att hålla koll på vad de äter, hur mycket de väger, notera aktivitet och kaloriförbrukning samt hålla koll på andra faktorer som koffeinintag och sömnmönster.

- Program: Användare kan välja sina rekommenderade fitness-, aktivitets- och stresshanteringsprogram och se videodemonstrationer av varje rutin eller övning. Användare kan också skapa sin egen anpassade version genom att söka i appens bibliotek av övningar och avslappningsprogram.

- Community: Användare kan välja att ansluta till vänner från sin organisation och utbyta meddelanden och statusuppdateringar för att hålla varandra motiverade att nå sina hälsomål.

- Resurser: Användare kan titta på de senaste Wellbeing-videorna, läsa artiklar, plocka upp tips och råd och njuta av rik multimedia-innehåll som filtreras och visas enligt deras mål och intressen.

Bästa programvaran Health & Fitness, som OHA Wellbeing



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up