Eldstad HD+: Skärmsläckare

Eldstad HD+: Skärmsläckare på PC

Publicerad av Voros Innovation


Software Förhandsgranska

         

Hur man Hämta och installera Eldstad HD+: Skärmsläckare på din Windows-dator

För tillfället, Eldstad HD+: Skärmsläckare är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Eldstad HD+: Skärmsläckare på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Eldstad HD+: Skärmsläckare på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Eldstad HD+: Skärmsläckare i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Eldstad HD+: Skärmsläckare För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

30,00 kr På iTunes ↲
Ladda ner Android

Eldstad HD+: Skärmsläckare Beskrivning

Förvandla din skärm till en vacker eldstad! Appen är väldigt avslappnande att ha i bakgrunden på jobbet eller när man vilar. Alla har inte möjlighet att ha en eldstad hemma, men med Eldstad HD går det att närsomhelst uppleva både det visuella och akustiska som en riktig eld erbjuder - i hemmet eller varsomhelst! Slå på elden för att skapa en varm och mysig effekt; romantisk miljö; eller bara en vacker och avslappnande bakgrund för alla tillfällen. ========================== + HD-videor i hög kvalitet + Kontinuerlig uppspelning med jämna övergångar utan hopp + Körs i helskärmsläge + Skärmsläckarläge + Sömntimer tillgänglig + Möjlighet att slå på eller av ljudet ==========================

keyboard_arrow_up